Bekijk dit rapport over re-intergratie amersfoort

Op basis betreffende ons eerste telefonische oriëntatie wordt een situatie met u besproken en mogen wij ons eerste indicatie melden hetgeen ingezet kan geraken en hetgeen u daarmee kan bereiken. Neem wegens meer informatie contact betreffende het op

De onderscheiding komt in een aantal punten naar voren: · een intensieve en eigen service (geen groepsbegeleiding);

Bedrijfsartsen in andere organisaties begrijpen onze coaches in een regio echt te ontdekken. We werken overvloedig betreffende hen samen teneinde een ondersteuning aangaande een werknemer en zijn/haar chef zo goed mogelijk te laten verlopen. Ongeveer ons kwart aangaande een personen die wij begeleiden bezit een diagnose ASS. Steeds meer werkgevers zijn wegens hun werknemers, al vervolgens ook niet uitgevallen op het werk, op zoek tot specialistische ondersteuning. Autisme Spectrum Stoornis

Ø       Brede expertise op het gebied aangaande mens & arbeid en medewerkers & bedrijf. Ieder mens kan zijn anders, elke weg tot werk uiteraard ook.

Mits jouw na een langdurige afwezigheid door ziekte of ander noodgedwongen verzuim, terugkeert tot een werkvloer kan zijn het meestal geen kwestie van ‘gewoon de draad weer oppakken’. Werk hervatten is dan veelal alsnog ons gehele stap. Ons stap daar waar jouw allereerst afdoend(zelf)fiducie en motivatie, naast conditie en veerkracht voor nodig hebt.

Ingeval je na ons langdurige uitval door ziekte of anderszins noodgedwongen verzuim terugkeert tot de werkvloer, is het dikwijls nauwelijks kwestie met ‘gewoon de draad wederom oppakken’. Werk hervatten is vervolgens dikwijls nog ons hele stap. Een stap daar waar afdoend fitheid en veerkracht, (zelf)fiducie en motivatie voor benodigd kan zijn.

Elke situatie kan zijn uniek en daarom heeft Xynthesis altijd individuele aandacht en maatwerk. Het betekent het we samen betreffende jou en je werknemer gluren naar de modulen welke het best behoren voor je huidige situatie, behoefte, afkomst, wensen en een concrete mogelijkheden op een arbeidsmarkt.

Vanuit de jarenlange ervaring over ttif.company op dit gebied over outplacement en werk-tot-werk activiteiten, hebben wij reeds duizenden men­sen check here geholpen aan ons andere baan, ons nieuwe carrière. Dat doen we weet 40 jaar. 

Onze coaches in Delft zijn bekend met een diversiteit van het bedrijfsleven en ogen een eigen, zorgvuldige service. Ze werken nauw betreffende jouw tezamen opdat jouw alweer energiek en gemotiveerd met een slag kunt gaan.

Re-integratie 2e spoor begint iedere keer betreffende dit weer opnieuw kijken naar wat voor een werk meteen voor persoon past. Ons profiel over de mogelijkheden en de daaraan gekoppelde beroepen/functies vormt een fundering teneinde de arbeidsmarkt op te gaan.

In de re-integratie tweede spoor is daarna gekeken tot een vraag op de arbeidsmarkt en bovenal waar de vacatures te ontdekken bestaan.

In een vrijblijvend telefonisch gesprek doorpraten wij je situatie, de herintredingsscenario’s welke relevant bestaan en welke coach het best voor jouw past. Met hem ofwel hoofdhaar kun je aansluitend kennismaken en nader ingaan op dit programma.

Thatcher & Aalderink BV legt zich primair toe op dit verlenen aangaande adviserende en ondersteunende services op dit gebied aangaande medewerkers en bedrijf. De kracht met Thatcher en Aalderink ligt vooral in de eigen en integere benadering betreffende hun kandidaten en opdrachtgevers.

Een re-integratie tweede spoor is te typeren wanneer persoonlijk en daadkrachtig. Die re-integratie tweede spoor trajecten worden altijd uitgevoerd via ons vaste 2e spoor coach welke tegelijkertijd contactpersoon is voor betrokken partijen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *